Насловна страна Новости Месни У Апатину сахрањене Тања и Милица Беслаћ

У Апатину сахрањене Тања и Милица Беслаћ

2794

На гробљу у Апатину сахрањене су Тања и Милица Беслаћ, мајка и ћерка, које су настрадале у саобраћајној несрећи у недељу увече у Ковачици.

У тужној колони био је готово цео Апатин, Миличин разред из средње саобраћајне школе у Сомбору, наставници, другарице, бројна родбина и пријатељи породице Беслаћ…

Тањин супруг и Миличин отац Јово нем од бола, у дубокој црнини, обема рукама чврсто је стискао сина Ненада који му је једини остао од породице. Уз њих и најближи, мајке, баке, браћа, сестре, обливени сузама.

Дирљивом песмом, од Милице опростиле су се њене најбоље другарице с којима је још од основне школе, прочитана су и опроштајна писма њеног разреда и породице.

“Била си наша асоцијација за осмех, не за сузе. Чекали смо те са новим медаљама из Румуније, дочекали страшну вест која нас је оставила у шоку и неверици. Остала је празна столица у клупи, али ти обећавамо да те нећемо заборавити”, прочитала је Миличина школска другарица.

Док је један по један бели ковчег спуштан у исту раку, јецаји су се парали над Апатином.

“Зашто ја нисам ту, зашто ви мене нисте испратили, а не ја вас, рођене моје. О Боже, зашто их узе, тек су требале да живе”, закукала је Миличина прабака Ана.

Трећа жртва недељне несреће у Ковачици Бранислава Јовановић биће сахрањена у петак у 13 часова на земунском гробљу.